Kure Bazaar

Kure Bazaar er den første moderne neglelakken som forener økologiske ingredienser med et trendy pulserende fargevalg. Hvem har ikke en gang drømt om et produkt som ikke finnes ennå? Det er akkurat slik Kure Bazaar startet.

En av seriens gründere, Kartika Luyet fant ikke, til tross for at hun lette, et alternativ til neglelakk som var laget av harde kjemikalier. En drøm om en egen økologisk neglelakkserie begynte å vokse, og drømmen ble oppfylt noen år senere. Innholdet i Kure Bazaars neglelakk er opptil 85 % av naturmateriale (inneholder bomull, potet, mais, cellulose og hvete). Det garanterer et giftfritt underlag for lakken, som også tar hensyn til byggesteinene i hver enkelt negl. De resterende syntetiske ingrediensene (15 %) gir lakken holdbarhet og glans, og gjør at lakken tørker raskt. Merkbart mindre kjemikalier, men ingen kompromisser på kvaliteten. Helt enkelt jevne, sunne og giftfrie negler med farge.

Kure Bazaar ble valgt til årets favorittprodukt (Coup de coeur de l´année) i franske Elle Magazine bare 6 måneder etter lansering, noe som virkelig er en prestasjon i Frankrike, som svømmer over av kosmetikk og store varemerker. Kure Bazaar har også mottatt flere priser og hedersutmerkelser over hele verden. Ettersom Kure Bazaar er en neglelakkserie som er laget for profesjonell bruk, inneholder serien også egne neglelakkfjernere, samt ritualer for manikyr og pedikyr.