Markberg

Markberg er navnet på en ekte kjærlighetshistorie. Kjærlighet for å skape, kjærlighet for å gjøre en forskjell og kjærlighet for hverandre. Merkenavnet representerer grunnleggerne Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK), som både er et par privat og profesjonellt. Hos Markberg tror de på god kvalitet som viktigste grunnpilar, og at produktene skal kunne brukes år etter år. De skaper vakre gjenstander du aldri får lyst til å kaste. 

Markberg kombinerer alltid "business and pleasure", ikke bare i måten de jobber på, men også gjennom produktene sine. Alle Markberg-produktene har en moderne look, så vel som gjennomtenkte, funksjonelle detaljer. Du faller kanskje for designet til et av produktene, men funksjonaliteten er det som kommer til å gjøre at du elsker det for livet. 

Markberg er navnet på en ekte kjærlighetshistorie. Kjærlighet for å skape, kjærlighet for å gjøre en forskjell og kjærlighet for hverandre. Alle Markberg-produktene har en moderne look, så vel som gjennomtenkte, funksjonelle detaljer. Du faller kanskje for designet til et av produktene, men funksjonaliteten er det som kommer til å gjøre at du elsker det for livet. 

Markberg Carrie MBG Crossbody Bag

Markberg Carrie MBG Crossbody Bag

Caramel
Vesker
Før 1205 kr
844 kr
Markberg Camilla MBG Wallet Grain

Markberg Camilla MBG Wallet Grain

Black
Vesker
Før 499 kr
349 kr