Markberg

Markberg er navnet på en ekte kjærlighetshistorie. Kjærlighet for å skape, kjærlighet for å gjøre en forskjell og kjærlighet for hverandre. Merkenavnet representerer grunnleggerne Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK), som både er et par privat og profesjonellt. Hos Markberg tror de på god kvalitet som viktigste grunnpilar, og at produktene skal kunne brukes år etter år. De skaper vakre gjenstander du aldri får lyst til å kaste. 

Markberg kombinerer alltid "business and pleasure", ikke bare i måten de jobber på, men også gjennom produktene sine. Alle Markberg-produktene har en moderne look, så vel som gjennomtenkte, funksjonelle detaljer. Du faller kanskje for designet til et av produktene, men funksjonaliteten er det som kommer til å gjøre at du elsker det for livet. 

Markberg er navnet på en ekte kjærlighetshistorie. Kjærlighet for å skape, kjærlighet for å gjøre en forskjell og kjærlighet for hverandre. Alle Markberg-produktene har en moderne look, så vel som gjennomtenkte, funksjonelle detaljer. Du faller kanskje for designet til et av produktene, men funksjonaliteten er det som kommer til å gjøre at du elsker det for livet. 

Markberg Camilla MBG Wallet Grain

Markberg Camilla MBG Wallet Grain

Black
Vesker
Før 499 kr
399 kr
Markberg Oksana Clutch

Markberg Oksana Clutch

Black
Vesker
Før 1399 kr
979 kr
Markberg Ulrika Bag Grain

Markberg Ulrika Bag Grain

Hazel
Vesker
Før 2409 kr
1445 kr