Parfyme fra Michael Kors

Etter revitaliseringen av det franske motehuset, Celine, på slutten av 90-tallet gikk Michael Kors videre i 2003 og lanserte sitt eget merke. Kors er en sensasjon som har stått imot de etablerte amerikanske motemerkene og hver sesong har Michael Kors en myk overgang fra catwalk til garderobe med sin flotte sans for ekte mote i et ekte liv. Det verdenskjente merket har et bredt sortiment som inkluderer klær, håndvesker, klokker, sko, dufter, tilbehør og smykker.

Michael Kors sitt tilbehør har samme enkle tilnærming til mote og er like ettertraktet som klærne hans. Klassiske og flatterende solbrilleformer gir ethvert hverdagsantrekk en sofistikert kant. Flotte aviatorer og elegante overdimensjonerte solbriller flatterer og passer til det meste i garderoben fra sporty til formelle antrekk og alt innimellom. Solbrillene til Micheal Kors er et musthave i enhver garderobe.

Michael Kors sine dufter er kjent for sine moderne, luksuriøse og glamorøse detaljer. Michael Kors har en bred og spennende duftportefølje med ulike parfymer med forskjellige egenskaper som treffer alle kvinner. Du kan enkelt finne din favoritt blant friske, lette og blomstrete noter, eller med forførende, krydrete og sensuelle noter. Duftene oppleves derfor både eksklusive, trendy og dypt avhengighetsdannede. 

Michael Kors Wonderlust Bodyoil

Michael Kors Wonderlust Bodyoil

Kroppsolje
Før 515 kr
335 kr