Sommerens must-have-produkter

 

Nå er det på tide med sommerens glow-up! Her lister vi opp en herlig blanding av skjønnhetsprodukter som passer perfekt for å lokke frem dine beste sider. Her finner du både hårpleie, hudpleie og hårstyling som gjør alt fra sommerfestene til strandturene til en skjønnhetsdrøm.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo

Si hei til shampooen fra merket som har tatt verden med storm. Olaplex sine produkter gir mengder med pleie til håret og har en fantastisk gjenoppbyggende effekt. No4 Bond Maintenance Shampoo er formulert med Olaplex Bond-kjemi, og gjenoppretter intern styrke, samtidig som den gir fuktighet og glans. Shampooen passer for alle hårtyper føles helt nydelig ut i håret! 

Olaplex No.5 Bond Maintenance Balsam

Her er balsamen som er overnevnte shampoos bestevenn. Maintenance Conditioner er en balsam som gjenoppretter, styrker og gir fuktighet uten å tynge håret. Den eliminerer skader og frizz og gir deg et sterkt, sunt og blankt hår. Den føles silkemyk ut i håret og gjør at du enkelt kan gre, style og fikse håret som du ønsker etter at du har vasket det. 

No7 Lift & Luminate Triple Action Day Cream

Lift & Luminate TRIPLE ACTION Day Cream kombinerer beskyttelsen fra solfaktor 15, den unike Double Defence-teknologien og No7s virkestoffer som bekjemper aldringstegn. Rynker blir mindre synlige, huden føles fastere, og hudtonen ser jevnere ut. Dessuten oppleves huden umiddelbart mer fuktet. Etter to uker blir rynkene mindre synlige, huden føles fastere, og hudtonen ser jevnere ut! 

Ghd Gold Styler

Denne glattetangen er utstyrt med en helt ny dual-zone-teknologi som gir det aller beste reusltatet for ditt hår! Den har en oppvarmingstid på kun 25 sekunder, et supermoderne design samt automatisk dvaletilstand. Det slanke designet gjør at du enkelt kan style håret som du ønsker, du tar lett kontroll over lokkene og kan rette ut håret, lage bølger eller forme det som du vil. Ingen grunn til dårlige hårdager med denne stylinghelten på badet! 

Soap & Glory Clean on Me Body Wash

Effekten ligger i navnet, men CLEAN ON ME™ Creamy Clarifying Shower Gel sier ingenting om ekstrakt av mandarinskall, innebygget bodylotion og det fyldige, kremete skummet som etterlater huden myk og deilig. Den kultklassiske, fruktige blomsterduften ORIGINAL PINK™ er også verdt å nevne. Opplev det selv med Soap & Glory Clean on Me Body Wash i dusjen. Denne dusjsåpen passer alle hudtyper, har en deilig kremet kosistens og dufter av herlige blomster!